Tervetuloa Suomen parhaisiin juhannusraveihin!

Kokemäellä ravataan taas juhannuslauantaina ja -sunnuntaina kello 13 alkaen. Päivitämme tälle sivulle tietoa juhannuksesta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ponilähdöistä kiinnostuneet: Lauantain ponilähdöt alkavat jo kello 12.30. Köyliön Poniravikoulun väki on paikalla, ja heiltä voi lähtöjen jälkeen kysellä poniraviharrastuksesta ja hevosenhoidosta. Lapsille on tuttuun tapaan taas tarjolla myös pomppulinna.

Lauantaina käytössä on etäparkki Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa. Bussi kuljettaa ravivieraita parkkipaikalta raviradalle ja takaisin. Linja-auto kulkee vapaa-ajankeskuksen ja raviradan väliä kello 11.30 alkaen ravien loppuun saakka.

Lauantai-iltana järjestetään perinteiset ravijatkot Pitkäjärvellä. Ohjelmassa on karaoketanssit. Pitkäjärven palvelut terasseineen, ruokailumahdollisuuksineen ja majoituksineen ovat käytössä. Lisätietoa http://www.pitkajarvi.fi.

Ajo-ohjeet: Kokemäen ravirata sijaitsee osoitteessa Köyliöntie 775, Peipohja, valtatiet 12 ja 2 yhdistävän tien numero 2140 varrella.

Valtatie 2:lta: Aja Peipohjan liittymään saakka, ja käänny suuntaan Säkylä/Köyliö Köyliöntielle (tie numero 2140). Pitkäjärven vapaa-ajan keskus on muutaman kilometrin päässä vasemmalla ja ravirata pian sen jälkeen oikealla.

Valtatie 12:lta: Aja Ristolan risteykseen asti. Risteyksessä viitat Säkylään ja Kokemäelle. Käänny Kokemäelle Kokemäentielle (tie numero 2140), ravirata pian Säkylän ja Kokemäen rajakyltin jälkeen vasemmalla, Pitkäjärven vapaa-ajankeskus hieman raviradalta eteenpäin tien oikealla puolella.

Liput maksavat lauantaina kymmenen euroa ja sunnuntaina viisi euroa. Tervetuloa suviravitunnelmaan!

 

 

 

Juhannus ei ole juhannus ilman
Kokemäen raveja

Kokemäen perinteiset juhannusravit järjestetään kesällä 2017 perinteisen kaksipäiväisinä.

Ravikansa kohtaa Kokemäellä lauantaina 24. kesäkuuta ja sunnuntaina 25. kesäkuuta. Lauantai-iltana ravijatkoja vietetään Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksella raviradan lähellä.

Tervetuloa tunnelmaan tuhansien muiden joukkoon! Mukana on tuttuun tapaan paljon koettavaa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Muista myös majoitus ja muu mukava!

Pitkäjärvellä vietetään ravijuhannusta kokkoineen ja rantasaunoineen. Terassi Weranta palvelee vieraita.

Uudistunut Pitkäjärven vapaa-ajankeskus tarjoaa hostel-majoitusta uudistetuissa huoneissa raviradan läheisyydessä, ja tarjolla on myös teltta- ja asuntovaunupaikkoja ja rantasauna.

 

 

Pitkäjärvi - www.pitkajarvi.fi

 

Yhteystiedot

Sataravi Oy/Kokemäen ravirata

Köyliöntie 775

32810 Kokemäki

Laskutus:

Sataravi Oy c/o Rantalainen, Kutomonkuja 2 A 3, 30100 Forssa

Puheenjohtaja:

Meri Elomaa

ravimeri.elomaa@gmail.com

0500-327687

Kuva: Taru Peltosaari, juhannus 2015