Radanhoito

Toivomme kaikkien radankäyttäjien osoittavan yhteishenkeä ja urheilijamaista käytöstä maksamalla maksun ja osallistumaan siten valmennusalueiden kunnossapitoon.

Radanhoidon organisoinnista vastaa Sataravi.

Radankäyttömaksu maksetaan Sataravi Oy:n erilliselle radanhoidon tilille: FI36 516 105 200 501 09, viite: Hevosen/hevosten nimet. Hinnasto luettavissa alta.

Hiitillä käyminen tai harjoitusraveihin osallistuminen edellyttää käyttömaksun maksamista.

Radankäyttömaksu käytetään ainoastaan radan ja hiittisuoran hoitoon ja sekä kaluston (mm.traktori ja lanat) kunnossapitoon. Tilisiirtoja maksun maksamista varten saa sisäänkirjoituksesta ja valjastuskatoksilta (pesupaikan vierestä). Tilisiirron tekstiosioon merkitään hevosen nimi (nimet), joista maksu suoritetaan.

Valmentajaa/tallinpitäjää Hevostalous Oy laskuttaa suoraan valmennuksessa olevista hevosista. Valmentaja/tallinpitäjä on velvollinen ilmoittamaan Sataravi Oy:lle tai Hevostalous Oy:lle, jos tallissa on myös jonkun muun valmennuksessa olevia hevosia.

 

 

Radankäyttömaksu ulkopuolisilta:

Maksu on valmentajakohtainen ja perustuu tallilta radalla käyvien hevosten määrään.

40 euroa (sis.alv 24% 7,74eur) / 1 hevonen

60 euroa / 2-3 hevosta

100 euroa / 4 tai enemmän hevosia

Maksuissa voi käyttää omaa harkintaa, kaikki käyttäjät maksavat vähintään tuon 40 euroa ja sillä saa säännöllisesti käydä yhdellä hevosella, jos haluaa kerran tai kaksi käydä jollakin toisella, riittää se. Jos hiiteillä tai harkkareissa käy kuitenkin useammin useampi hevonen (yhdessä tai erikseen) maksetaan sen määrän mukaan.

Jos maksat ensimmäisellä kerralla vain 40 €, mutta myöhemmin on toinenkin hevonen ratakunnossa, maksat vain samalla tavalla 20€ lisää ja laitat hevosen/hevosten nimet.

 

Raviradan alueella valmennettava hevonen:

20euroa +alv 24% = 24,80 euroa / hevonen / kuukausi

 

Kannatusmaksu radan ylläpitoon:

20euroa /hlö / vuosi

 

Vammalan Seusun Ravi ry:n hallitus on päättänyt maksaa jäsentensä Kokemäen radan kesäajan 2018 käyttömaksusta 20 euron osuuden. Kirjoita viestiin tieto jäsenyydestäsi, kun maksat radankäyttömäaksun Sataravin tilille.

 

Vammalan Seusun Ravi ry:n hallitus on päättänyt maksaa jäsentensä Kokemäen radan kesäajan 2018 käyttömaksusta 20 euron osuuden. Kirjoita viestiin tieto jäsenyydestäsi, kun maksat radankäyttömäaksun Sataravin tilille.

 

Vammalan Seudun Ravi ry:n jäsenet:

Vammalan Seudun Ravi ry:n hallitus on päättänyt maksaa jäsentensä Kokemäen radan kesäajan 2018 käyttömaksusta 20 euron osuuden. Kirjoita viestiin tieto jäsenyydestäsi, kun maksat radankäyttömäaksun Sataravin tilille.

 

 

 

Lisätietoja Meri Elomaa 0500-327687

Sataravi Oy / hallitus

Laskutusosoite:

Sataravi Oy

Köyliöntie 735

32810 Peipohja

Yhteystiedot

Sataravi Oy/Kokemäen ravirata

Köyliöntie 775

32810 Kokemäki

Laskutus:

Sataravi Oy

Köyliöntie 735

32810 Peipohja

Puheenjohtaja:

Meri Elomaa

ravimeri.elomaa@gmail.com

0500-327687

Kuva: Taru Peltosaari, suomenhevosravit 2017