Harjoituslähdöt ja Radanhoito

Harjoituslähdöt Kokemäen raviradalla

Kiukaisten Hevoskasvatusyhdistys ry järjestää Kokemäellä harjoituslähtöjä joka vuosi toukokuusta syyskuun loppuun asti.

Harjoituslähtöihin osallistujille jaetaan sisäänkirjoituksessa pankkisiirtoja Sataravin toimesta radankäyttömaksun maksamiseksi.

Radankäyttömaksu on 40 € (sis. alv) /hevonen harjoituslähtökaudelta. Radankäyttömaksulla katetaan radan, hiittisuoran ja tallialueen hoitokustannukset, kuten lanaus, kastelu, uuden pinnan ostaminen ja auraus. Radanhoidosta vastaa Sataravi Oy.

Sataravin harjoituskauden aloituksesta ilmoitetaan myöhemmin.

Luettehan alla olevat säännöt.
Tervetuloa!

Ota yhteyttä ›

Kiukaisten Hevoskasvatusyhdistys ry järjestää harjoituslähtöjä Kokemäen raviradalla

Toistuvasta ylivauhtisesta ajosta, vaarallisesta ajotavasta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä määrätään ohjastajille "keltaisia kortteja". 

Mikäli ohjastaja saa keltaisen kortin kaksi kertaa, hänet määrätään ajokieltoon loppukaudeksi. Tavoitteena on varmistaa tavoiteaikojen noudattaminen. Mikäli sarjojen tavoiteajoilla ei ole mitään käytännön merkitystä, valmentajien on mahdotonta valita hevosilleen sopivaa hiittiporukkaa. Tämä on kuitenkin harjoituslähtöjen järjestämisen pääasiallinen tarkoitus.

Hevosen voi ilmoittaa siihen sarjaan, mitä vauhtia haluaa ajaa. Mikäli osanottajien määrä on suuri, sarja jaetaan turvallisuussyistä. Sarjat ovat: 2.00, 1.50,0, 1.40,0, 1.35,0, 1.30,0, 1.25,0 ja vapaavauhtinen (tarvittaessa). Myös ponit voivat osallistua harjoituslähtöihin omassa sarjassaan.

Huom! Lähtöön kokoontuminen tapahtuu 1 minuutti ennen lähtöä. Valjakot menevät lähtöpaikalle tuomaritornin edestä esittelyjonossa. Voilokin numero vastaa lähtörataa, numerot 1 - 10 paalulta ja numerot 11 - 14 takamatkalta.

Ponisarja ajetaan ensimmäiseksi.

Ota yhteyttä ›

Sitoutuminen sääntöihin ja osallistujien omavastuu

Harjoituslähtöihin ei vaadita ajolupaa tai kilpailuoikeutta/vastuuvakuutusta. Kaikki ajavat omalla vastuullaan, järjestäjällä ei ole vakuutusta. Kypärää on käytettävä. Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen valmentaja vahvistaa allekirjoituksellaan olevansa tietoinen siitä, että ajo tapahtuu omalla vastuulla, sekä sitoutuvansa sääntöihin. "Kuittaamattomat" valjakot eivät voi osallistua hiittiin.

Kiukaisten hevoskasvatusyhdistyksen kahviovaunussa myydään mm. kahvia, virvoitusjuomia ja makkaraa harjoituslähtöjen aikana. Tuotto käytetään järjestelykuluihin. Voimme ottaa vastaan vain käteismaksuja.

Tulevista harjoituslähdöistä ilmoitetaan myöhemmin.

Ota yhteyttä ›

Radanhoito – Kokemäen Ravirata

Toivomme kaikkien radankäyttäjien osoittavan yhteishenkeä ja urheilijamaista käytöstä maksamalla maksun ja osallistumaan siten valmennusalueiden kunnossapitoon.

Hiitillä käyminen tai harjoitusraveihin osallistuminen edellyttää käyttömaksun maksamista. Radanhoidon organisoinnista vastaa Sataravi ja rataa hoidetaan ympäri vuoden.

Radankäyttömaksu

Käyttömaksu maksetaan Sataravi Oy:n erilliselle radanhoidon tilille: 
FI23 4729 0010 0212 61 
Viite: Hevosen/hevosten nimet

  • Radankäyttömaksu käytetään ainoastaan radan ja hiittisuoran hoitoon ja sekä kaluston (mm.traktori ja lanat) kunnossapitoon.
  • Tilisiirtoja maksun maksamista varten saa sisäänkirjoituksesta ja valjastuskatoksilta (pesupaikan vierestä).
  • Tilisiirron tekstiosioon merkitään hevosen nimi (nimet), joista maksu suoritetaan.

Tutustu hinnastoon alla!

Ota yhteyttä ›

Lisätietoja

Meri Elomaa
0500 327 687

Sataravi Oy / hallitus
Laskutusosoite:
Sataravi Oy
Köyliöntie 735
32810 Peipohja

Hinnasto

Radankäyttömaksu ulkopuolisilta

Maksu on valmentajakohtainen ja perustuu tallilta radalla käyvien hevosten määrään.

  • 40 € (sis.alv 24% 7,74 €) / 1 hevonen
  • 60 € / 2–3 hevosta
  • 100 € / 4 tai enemmän hevosia

Maksuissa voi käyttää omaa harkintaa, kaikki käyttäjät maksavat vähintään tuon 40 euroa ja sillä saa säännöllisesti käydä yhdellä hevosella, jos haluaa kerran tai kaksi käydä jollakin toisella, riittää se. Jos hiiteillä tai harkkareissa käy kuitenkin useammin useampi hevonen (yhdessä tai erikseen) maksetaan sen määrän mukaan.

Jos maksat ensimmäisellä kerralla vain 40 €, mutta myöhemmin on toinenkin hevonen ratakunnossa, maksat vain samalla tavalla 20€ lisää ja laitat hevosen/hevosten nimet.

Raviradan alueella valmennettava hevonen

  • 20 € / hevonen / kuukausi

Kannatusmaksu radan ylläpitoon

  • 20 € /hlö/vuosi

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita