Ajankohtaista – Kokemäen ravirata

Seuraa täällä ajankohtaisia tapahtumiamme. Päivitämme sivuille tiedot raveista ja muusta ajankohtaisesta. Järjestämme esimerkiksi erilaisia ponitapahtumia ympäri vuoden.

Sataravi Oy:n yleinen kokous

Sataravi Oy:n yleinen kokous pidetään torstaina 23. tammikuuta 2020 Pitkäjärven  vapaa-aikakeskuksessa klo 18.30 alkaen. Tilaisuus alkaa kahvilla.

 

Kokemäen raveissa ei kastuttu

”Kokonaisuutena kausi oli hyvä”, tiivisti Sataravin hallituksen puheenjohtaja Meri Elomaa Kokemäen ravikauden 2019.

”Totovaihdot vähän laskivat, mutta kokolailla tyytyväinen olen niihinkin. Painetta tulee, kun samana päivänä ajetaan useat ravit. Ja pelivaihdothan ovat laskeneet valtakunnallisestikin”, Elomaa totesi.

Kokemäen neljien vuonna 2019 järjestettyjen totoravien yhteisvaihto oli 481 613, 40 euroa.

Elomaa katsoo Kokemäen raveissa käyneiden ihmisten olleen tyytyväisiä niin totoraveihin kuin muihinkin Kokemäellä järjestettyihin kilpailuihin.

”Myönteistä palautetta on tullut.”

”Kesä meni tosi hyvin siinäkin mielessä, että kolareita ei tullut, vettä ei satanut pisaraakaan eikä yksikään hevonen karannut.”

Elomaa kiitti Sataravin talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.

”Kun kimpassa tehdään, saadaan paljon aikaan.”

Sulakkeet paukkuivat aiemmin Kokemäen ravirata-alueella jatkuvasti, mutta nyttemmin ongelma on ainakin lähes poistunut. Rata-alueella on tehty teknisiä parannuksia ja sähköjärjestelmää on varmistettu. Rata-alueelle on vuonna 2019 vedetty uudet kaapelit ja sähkönmittauskeskukset on uusittu.

Tuomaritornin ja tallialueen välille on vedetty valokuitukaapelit, jotka mahdollistavat tulosten lähettämisen tuomaritornista varikkoalueelle.

”Hyviä ja erittäin tarpeellisia investointeja”, mainitsi Sataravin hallituksen varapuheenjohtaja Juhani Hakasuo, jonka johdolla uudistukset tehtiin. Hän muistutti, että sähkön kulutus on rata-alueella kasvanut sähköä vaativien laitteiden lisääntyessä oleellisesti.

Uudistukset maksoivat muutamia tuhansia euroja.

”Hyvä kausi, hyvät kelit ja paljon porukkaa”, paketoi Sataravin hallituksen jäsen Matti Lammela Kokemäen ravikauden 2019.

Lammelakin viittasi Sataravin tekemiin investointeihin ja mainitsi niistä lähtöauton hankinnan. Kyse on Porin raviradan entisestä lähtöautosta.

Sataravi järjesti Kokemäen raviradalla totoravien lisäksi pokaaliravit, poniravit ja viimeksi 22. syyskuuta paikallisravit. Lisäksi Jokilaakson Hevosystävät ry järjesti Kokemäellä pokaaliravit.

Kokemäellä ravataan myös ensi vuonna neljät totoravit.

Petri Parppei

KUVA: Kokemäen ravikausi 2019 päättyi sunnuntaina 22. syyskuuta. Kuva lähdöstä, jossa voiton vienyt Lovely Secret juoksi vielä viimeisellä takasuoralla toisella radalla ilman vetoapua. Johdossa oli tässä vaiheessa Olivier. Voiton ajoi Lovely Secretin valmentaja, honkilahtelainen Matti Lammela.

 

Tulokset


 

Pokaaliravit su 26.9.21 klo 13 alkaen

Lue lisää

Suomenhevosten työmestaruuskilpailu la 28.8.21 klo 9 alkaen

Lue lisää

Juhannusravit ravataan la 26.6 ja su 27.6

Lue lisää

Suomenhevosravit la 22.5

Lue lisää

Kesän 2021 ravipäivät Kokemäellä! 

Lue lisää

Kiitos kaikille talkoolaisille ja toimihenkilöille kesäkaudesta 2020! 

Lue lisää

Kokemäen ravikausi jatkuu

Lue lisää

Kokemäen ravikausi alkaa

Lue lisää

15.8 Sarja 3: Nakkila-Kiukainen haasteajon kuskit 

Lue lisää

Toimintaohjeet harkkareihin 

Lue lisää

Kokemäen kesä- ja harjoitusravit 2020

Lue lisää