Harjoituslähdöt Kokemäen raviradalla

Kiukaisten Hevoskasvatusyhdistys ry järjestää Kokemäellä harjoituslähtöjä joka vuosi toukokuusta syyskuun loppuun asti.

Harjoituslähtöihin osallistujille jaetaan sisäänkirjoituksessa pankkisiirtoja Sataravin toimesta radankäyttömaksun maksamiseksi.

Radankäyttömaksu on 40 € (sis. alv) /hevonen harjoituslähtökaudelta. Radankäyttömaksulla katetaan radan, hiittisuoran ja tallialueen hoitokustannukset, kuten lanaus, kastelu, uuden pinnan ostaminen ja auraus. Radanhoidosta vastaa Sataravi Oy.

Sataravin harjoituskauden aloituksesta ilmoitetaan myöhemmin.

Luettehan alla olevat säännöt.

Tervetuloa!

Kiukaisten Hevoskasvatusyhdistys ry järjestää harjoituslähtöjä Kokemäen raviradalla

Toistuvasta ylivauhtisesta ajosta, vaarallisesta ajotavasta tai epäurheilijamaisesta käytöksestä määrätään ohjastajille "keltaisia kortteja". 

Mikäli ohjastaja saa keltaisen kortin kaksi kertaa, hänet määrätään ajokieltoon loppukaudeksi. Tavoitteena on varmistaa tavoiteaikojen noudattaminen. Mikäli sarjojen tavoiteajoilla ei ole mitään käytännön merkitystä, valmentajien on mahdotonta valita hevosilleen sopivaa hiittiporukkaa. Tämä on kuitenkin harjoituslähtöjen järjestämisen pääasiallinen tarkoitus.

Hevosen voi ilmoittaa siihen sarjaan, mitä vauhtia haluaa ajaa. Mikäli osanottajien määrä on suuri, sarja jaetaan turvallisuussyistä. Sarjat ovat: 2.00, 1.50,0, 1.40,0, 1.35,0, 1.30,0, 1.25,0 ja vapaavauhtinen (tarvittaessa). Myös ponit voivat osallistua harjoituslähtöihin omassa sarjassaan.

Huom! Lähtöön kokoontuminen tapahtuu 1 minuutti ennen lähtöä. Valjakot menevät lähtöpaikalle tuomaritornin edestä esittelyjonossa. Voilokin numero vastaa lähtörataa, numerot 1 - 10 paalulta ja numerot 11 - 14 takamatkalta.

Ponisarja ajetaan ensimmäiseksi.

Sitoutuminen sääntöihin ja osallistujien omavastuu

Harjoituslähtöihin ei vaadita ajolupaa tai kilpailuoikeutta/vastuuvakuutusta. Kaikki ajavat omalla vastuullaan, järjestäjällä ei ole vakuutusta. Kypärää on käytettävä. Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen valmentaja vahvistaa allekirjoituksellaan olevansa tietoinen siitä, että ajo tapahtuu omalla vastuulla, sekä sitoutuvansa sääntöihin. "Kuittaamattomat" valjakot eivät voi osallistua hiittiin.

Kiukaisten hevoskasvatusyhdistyksen kahviovaunussa myydään mm. kahvia, virvoitusjuomia ja makkaraa harjoituslähtöjen aikana. Tuotto käytetään järjestelykuluihin. Voimme ottaa vastaan vain käteismaksuja.

Tulevista harjoituslähdöistä ilmoitetaan myöhemmin.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista


Pokaaliravit su 26.9.21 klo 13 alkaen

Lue lisää

Suomenhevosten työmestaruuskilpailu la 28.8.21 klo 9 alkaen

Lue lisää

Juhannusravit ravataan la 26.6 ja su 27.6

Lue lisää